Case -esimerkkejä

Haastattelu striimaus

Keskustelu striimattiin Tampereen hotelli Tornin Moro Sky Barista. Lähetys toteutettiin kahdella kameralla.

Esitys striimaus ja taltiointi

Esitys tallennettiin striimattiin Tampereella TTT Klubin tiloissa. Kuvaukseen käytettiin viittä kameraa joista neljä oli robottikameroita ja viides pääkamera oli miehitetty kamera. Jokaisen kameran kuva sekä live leikattu kuva tallennettiin omaksi tiedostoksi.

Avajaiset

Toteutimme Tampereen yliopiston avajaisten juhlasalin osuuden teknisen tuotannon.
Projektin työryhmä koostui kahdeksasta teknikosta.

Striimi tapahtuman kuvaohjaamo jossa työpisteet median ja powepoint esitysten hallintaan. Kuvaohjaukseen sekä robottikamera operointiin.

Näyttelyn avajaiset

Kuutiomedia vastasi näyttelyn avajais striimauksen kuvauksesta, media ajoista sekä haastattelupisteen valaisusta.

Teams seminaari

Teams seminaari toteutettiin asiakkaan tilassa. Tapahtumaan kuului niin luentoja kuin myös aamupala kokkailuohjelma. Seminaari lähetettiin Teamssiin.

100v juhlat

Juhlat järjestettiin Ikaalisten kylpylän Areena tilassa. Järjestimme tila- ja lavavalaisun sekä äänentoiston. Tämän lisäksi juhla tallennettiin kolmella kauko-ohjattavalla kameralla ja siitä kuvattiin myös tunnelmakooste.

TEDx – Tampere University

Toteutimme TEDx -tapahtuman tallennuksen Tampereella Hällä-näyttämöllä keväällä 2019.

Tapahtuma tallennettiin kolmella kameralla joista yksi sijatisi lavan vieressä niin sanottuna kylmänä kamerana, eli ilman kameraoproijaa ja kaksi muuta kameraa sijaitsivat salin perällä joita käytti yksi kameraoperoija.

Tapahtuma tehtiin tiiviissä yhteistyössä järjestäjän ja Hällä-näyttämön teknikkojen kanssa. Lavan valaisuun käytettiin tilan valoja ja talon teknikon avulla valot säädettiin videokuvaamiseen sopivaksi. Äänentoistosta ja äänityksestä vastasi talon ääniteknikko. Äänet tallennettiin Kuutiomedian langattomilla headset-mikrofoneilla.

Tämän lisäksi toimitimme esitykseen tarvittavat tietokoneet ja laitteet (lukuunottamatta valkokangasta ja videotykkiä). Videolaitteiden kytkennän ja konfiguroimisen jälkeen opastimme järjestäjän henkilökuntaa laitteiden käyttämisessä ja he hoitivat sen jälkeen itsenäisesti PowerPointtien, videoiden ja grafiikoiden ajamisen valkokankaalle. Tätä ns. videoajopistettä operoi kaksi henkilöä.