Live Stream / Striimaus

Kuvaohjaamo

Toteutamme suoria videolähetyksiä eli streamausta sisätapahtumista. Seminaarit, koulutukset ja kokoukset ovat yleisimpiä streamien aiheita, mutta olemme olleet mukana myös kauppakeskustapahtumissa sekä urheilukisoissa.

Streamiin on mahdollista liiittää Teams, Hangout, Zoom, Jitsi tai muu mieleisesi videokonferenssi palvelu. Mietityttääkö streamiin etäosallistumisen toteutus? Ota yhteyttä.
Räätälöimme paketteja mielellämme sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Stream paketit

Live Stream – S

Tämä on edullinen vaihtoehto pienimuotoisiin kokouksiin tai koulutuksiin sisäiseen viestintään tai rajatulle kohderyhmälle. Lähetys toteutetaan yhdellä kameralla ja mikrofonilla.

Tapahtumatilana esimerkiksi:
Kokoustila Amuri
20 hlö kokoushuone
https://pispa.fi/kokoustilat-Tampere-Santalahti

Live Stream – M

Soveltuu hyvin keskikokoisiin seminaareihin ja ulkoiseen viestintään. Lähetys toteutetaan kahdella kameralla ja käytössä on 4 langatonta mikrofonia ja pieni äänentoisto. Tämä mahdollistaa rikkaamman ja helpommin seurattavan kuvakerronnan sekä selkeän äänityksen. Lisäksi esitystietokoneen kuva kaapataan mukaan streamiin HD laadulla. Tämä on suosituin pakettimme.

Tapahtumatilana esimerkiksi
Vapriikin auditorio
111 hlö auditorio
http://vapriikki.fi/tilavuokraus/

Live Stream – L

Keskikokoisiin tapahtumiin. Kuvaus kolmella kauko-ohjattavalla kameralla mahdollistaa jo monipuolisen ja kiinnostavan kuvakerronnan. Toimiva ratkaisu esimerkiksi yhtiökokouksiin jolloin kaksi kameraa voivat keskittyä esiintyjien kuvaukseen ja kolmannella saadaan taltioitua yleisön puheenvuorot. Lisäksi esitystietokoneen kuva kaapataan mukaan streamiin HD laadulla.

Tapahtumatilana esimerkiksi
Hällä-näyttämö
213 hlö teatteri
http://www.tanssiteatterimd.fi/halla-nayttamo/

Ikaalinen Arena 1-2
365 hlö tila
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/ikaalinen/scandic-ikaalisten-kylpyla/kokoukset-ja-juhlatilat

Live Stream – XL

Isoihin tapahtumiin. Tuotejulkistuksiin, teknologia seminaareihin, korkean tason koulutuksiin. Paketissa on mukana kolme kaukoohjattua kameraa ja kameraoperoija näille, jolloin ohjaaja voi keskittyä vain ohjaamiseen ja kameraoperoija vain kuvaamiseen. Neljäntenä kamerana on miehitetty kamera ja kameraoperoija. Tämä miehitetty kamera pysyy nopeimmankin esiintyjän liikkeiden mukana. Lisäksi esitystietokoneen kuva kaapataan mukaan streamiin HD laadulla.

Tapahtumatilana esimerkiksi
Hällä-näyttämö
213 hlö teatteri
http://www.tanssiteatterimd.fi/halla-nayttamo/

Pakkahuone (tietyin varauksin)
550 hlö tila
https://tullikamari.net/fi/pakkahuone/tilavuokraus-ja-catering?gclid=CjwKCAjw4NrpBRBsEiwAUcLcDBe5Lz_ziLxETczgeOmAqR0_n0vOl-KM15eomj6TQ6Au2XYDCGWL6hoCKVUQAvD_BwE

Case-esimerkkejä

Lisää esimerkkejä löydät tältä sivulta.

Case M - 1

Live Stream – M

Asiantuntijaseminaarin tallennus ja streamaus toteutettiin luokkahuonetilassa. Paikalla oli tilaa n. 20 henkilölle ja loput osanottajat seurasivat seminaari eri paikkakunnilta streamin avulla.

Koska tilan etuosa oli pimeä valaisimme sen yhdellä valolla. Esitystietokoneen PowerPoint-kuva kaappattiin tietokoneen ja näytön välistä, jolloin streamin katsojat näkivät esitykset laadukkaana FullHD-tarkkuudella.

Video stream lähetettiin verkkoon järjestön omalle YouTube-kanavalle. Katselulinkki oli piilotettu jolloin vain henkilöt joilla linkki oli tiedossa pystyivät löytämään videon.


Case M - 2

Live Stream – M

Tapahtuman streamus ja tallennus toteutettiin juhlasalissa. Salin äänentoisto ja valaisu toteutettiin talon tekniikan ja teknikkojen avulla.

Esitystietokoneen PowerPoint-kuva kaappattiin tietokoneen ja näytön välistä, jolloin streamin katsojat näkivät esitykset laadukkaana FullHD-tarkkuudella.

Video streamattiin asiakkaan omalle Vimeo-kanavalle sekä Facebookkiin.