Live Stream Studio

Studio

PopUp -tyylinen Live Stream studio sijaitsee toistaiseksi Tampereen Nekalassa Studio Raman tiloissa. Studiosta on mahdollista tehdä live lähetyksiä sekä videotallenteita. Kuvausalue on kooltaan n. 35m2. Yhtä aikaa kuvaan mahtuu hyvällä turva etäisyydellä kaksi ihmistä. Tarvittaessa mustaa taustaa saadaan jatkettua lisätaustalla, jolloin studioon mahtuu turvaetäisyyksien kanssa 3-4 henkilöä.

Perusvarustukseen kuuluu 1 kamera, Powerpoint tietokone, valaisu mustaa taustaa vasten, headset mikrofoni sekä käsimikrofoni, TV esiintyjätukinäytöksi sekä äänentoisto.
Studioon on saatavilla useampi kamera ja mikrofoni sekä värivalaistus.

Videoneuvottelut ja etäosallistujat

Studiosta on mahdollista osallistua myös etäpalaveriin. Kirjaudu koneella käyttämääsi videoneuvottelupalveluun ja keskustele osallistujien kanssa. Videoneuvottelun näkymä ja on myös mahdollista ohjata streamiin.

Valmistautuminen lähetykseen

Sovi lähetyskanava kanssamme hyvissä ajoin etukäteen. YouTube kanava, Facebook tms. Näin saat myös aikaa streamin markkinointiin.

Ota mukaan esityksesi muistitikulla. Käytössämme on Windows 10 tietokone johon on asennettu PowerPoint.

Jos haluat käyttää omaa tietokonetta, niin kerrothan siitä meille etukäteen.

Jos valitset taustaksi valkoisen värin pukeudu itse tummempiin sävyihin. Mustalle taustalle valitse vaaleita sävyjä. Valitse asu tai asuste johon voit kiinnittää langattoman mikrofonin lähettimen. Käytä harkiten isoja korvakoruja. Koru saattaa liikkuessaan osua headset-mikrofonin runkoon ja aiheuttaa napsuntaa ääneen.

Ennen lähetystä käy läpi esityksesi ja tarkista, että kaikki diat toimivat.

Tietoa studiosta

Osoite Viinikankatu 45

Studio on valokuvastudio ja sijaitsee tanssistudion vieressä. Musiikkia saattaa joskus kantautua studioon, mutta käytettäessa headset-mikrofoneja tämä ei ole kuulunut videon ääneen. Tanssistudion harjoitukset alkavat kuitenkin yleensä vasta klo 16 aikaan.

Varaa mukaan sisäkengät tai villasukat, studion lattia on viileä.

Studiossa on mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi eväiden säilytykseen. Lähistöllä on myös lounasravintoloita kuten Sun Namaste sekä K-Supermarket Nekala joista molemmista voi ostaa lounasruokaa mukaan.

Pihassa on 2:n tunnin pysäköintipaikkoja ja käytössä on pysäköintilupa joilla auton saa pysäköidä pidemmäksi ajaksi.